De bedste områder med erhvervslokaler til leje i København

Den danske hovedstad er hele tiden under udvikling, og i de seneste år er der sket markante ændringer på boligmarkedet i København. Studerende strømmer til fra hele landet og udlandet, mens byen også tiltrækker mange udenlandske investorer, virksomheder og turister. Med så meget interesse og aktivitet i den moderne storby er der selvfølgelig også gode muligheder for at finde erhvervslokaler til leje i København. I dette indlæg ser vi nærmere på nogle af de interessante områder i hovedstaden, som du kan overveje til din virksomhed.

Masser af erhvervslokaler til leje i København ved Nordhavn

Hvis du har bevæget dig rundt i hovedstaden i de seneste år, vil du nok have opdaget den store byggeaktivitet, der har fundet sted ved Nordhavn. Byudviklingen i bydelen er en af de største og mest ambitiøse af sin slags i hele Norden, og der er planer om yderligere udvikling i de næste 40-50 år. Det giver både en masse privatejendomme, restauranter og butikker, men også et stort udbud af erhvervslokaler i København. Leder du efter erhvervslokaler til leje i København i de kommende år, vil Nordhavn altså være et oplagt sted at lede.

Moderne erhvervslokaler til leje i København i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er en af de andre store og ambitiøse byudviklingsprojekter i den danske hovedstad. Der er allerede opført masser af privatejendomme, og der arbejdes løbende på at gennemføre etableringen af den nye bydel i hovedstaden. Det giver rig mulighed for at finde erhvervslejemål i København i Carlsberg Byen. Med en central placering nær gode transportmuligheder får din virksomhed en af de mest attraktive lokationer i København.

Ørestaden på Amager

Også på Amager er store dele af øen i disse år under stor forandring og udvikling. Ørestaden er et af de områder, hvor der investeres mange penge i nybyggerier. Vil du finde erhvervslokaler til leje i København, kan du bl.a. overveje at leje lokaler i de nye flotte Copenhagen Towers, hvor der udlejes større og mindre lokaler til virksomheder. 

Lejer du dig ind, kan du opnå stor fleksibilitet og op- eller nedskalere dit kontorområde, efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig. De tre bygninger tilbyder i alt 44.000 kvadratmeter, så der er rigeligt med plads, og du kan samtidig opnå muligheder for at netværke med andre virksomheder.

Erhvervslokaler uden for København

Du behøver ikke at begrænse dig til at kigge på erhvervslokaler i København. At leje lokaler i byen kan hurtigt blive dyrt, hvis du vælger en central placering. Hvis din virksomhed ikke har behov for erhvervslokaler til leje i København, kan du med fordel lede efter lokaler uden for byen. Det kan sikre dig en billigere leje, selv med kort afstand til byen.