Database over købere og sælgere

Har du en udlejningsejendom, du ønsker at sælge?

Så kan du med fordel blive skrevet ind i databasen for salg og køb af udlejningsejendomme. Bredden i vores køberkartotek gør, at der er optimale muligheder for, at vi finder den rigtige køber til din investeringsejendom.

Ligeledes bør du ikke tøve med at blive skrevet ind i vores database, hvis du har interesse i køb af investeringsejendomme og brugerejendomme. Vi vil løbende matche din investeringsprofil og konkrete ønsker med de emner, vi får til salg. Når der viser sig en passende mulighed i markedet, vil vi tage kontakt til dig for en nærmere drøftelse.

Der sikres fuld diskretion omkring såvel købers som sælgers identitet, så længe parterne ønsker dette. Endvidere gives de nøjagtige oplysninger om udlejningsejendommene ikke videre, før sælger har givet accept til dette.

Ved at klikke herunder, føres De til Lokalebasen A/S køber- og sælgerdatabase. Her kan De intaste Deres særlige interesser indenfor markedet for investeringsejendomme, hvorefter De fuldt fortroligt vil blive skrevet ind i databasen.

Samarbejdspartnere i Danmark

Vi samarbejder med alle de store for at hjælpe de små

Vi har siden 2008 samarbejdet med de største udbyder af ejendomme og erhvervslejemål for at de erhvervsdrivende, og nyopstartede virksomheder kunne finde lokaler, der passer til netop deres virksomheder og branche. Vi laver ikke om på hverken virksomheder eller ejendomsejere, vi har blot tilpasset vores platform så den passer til begge parter.

Dette er blot et lille udklip af de største samarbejdspartnere i Danmark, men det giver en god idé hvad for en størrelse vi er, og hvad vores portal kan og giver mulighed for. Eksempelvis er Nordea Ejendomme og ATP Ejendomme, formentlig de største ejendomsselskaber i Danmark, gode partnere, mens Jeudan, NCC Nordicom og CC Property langt fra er små samarbejdspartnere. Foruden ejendomsselskaberne arbejder vi også sammen med de allerstørste mæglerkæder, for at hjælpe erhvervsmæglere med at finde købere, lejere og sælgere. Blandt de største mægler kæder er Valad Europe, CBRE, Colliers og Plusmæglerne. Med andre ord har vi skabt gode samarbejdsaftaler, som giver mulighed for gode og fleksible pakkeløsninger.

Til trods for at vi samarbejder med alle de store, formår vi også at tilpasse os løsninger som gavner de mindre erhvervsdrivende og ejendomsselskaber. Men vi søger selvfølgelig også sparring med de mindre erhvervsdrivende, da de med garanti kan lære os noget, som de store internationale ikke kan lære os. Så kom og hjælp os, med at hjælpe jer.

 

Spændende investeringsejendomme i Danmark

Vi har her samlet tre spændende investeringsejendomme i henholdvis Herning, Valby og Odense. Ønsker du at få en samlet oversigt over investeringsejendomme, der er formidlet på Lokalebasen, så kan du søge her i databasen. Du kan justere din søgning efter type, pris, beliggenhed og størrelse.