Blog

De bedste områder med erhvervslokaler til leje i København

Den danske hovedstad er hele tiden under udvikling, og i de seneste år er der sket markante ændringer på boligmarkedet i København. Studerende strømmer til fra hele landet og udlandet, mens byen også tiltrækker mange udenlandske investorer, virksomheder og turister. Med så meget interesse og aktivitet i den moderne storby er der selvfølgelig også gode muligheder for at finde erhvervslokaler til leje i København. I dette indlæg ser vi nærmere på nogle af de interessante områder i hovedstaden, som du kan overveje til din virksomhed.

Masser af erhvervslokaler til leje i København ved Nordhavn

Hvis du har bevæget dig rundt i hovedstaden i de seneste år, vil du nok have opdaget den store byggeaktivitet, der har fundet sted ved Nordhavn. Byudviklingen i bydelen er en af de største og mest ambitiøse af sin slags i hele Norden, og der er planer om yderligere udvikling i de næste 40-50 år. Det giver både en masse privatejendomme, restauranter og butikker, men også et stort udbud af erhvervslokaler i København. Leder du efter erhvervslokaler til leje i København i de kommende år, vil Nordhavn altså være et oplagt sted at lede.

Moderne erhvervslokaler til leje i København i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er en af de andre store og ambitiøse byudviklingsprojekter i den danske hovedstad. Der er allerede opført masser af privatejendomme, og der arbejdes løbende på at gennemføre etableringen af den nye bydel i hovedstaden. Det giver rig mulighed for at finde erhvervslejemål i København i Carlsberg Byen. Med en central placering nær gode transportmuligheder får din virksomhed en af de mest attraktive lokationer i København.

Ørestaden på Amager

Også på Amager er store dele af øen i disse år under stor forandring og udvikling. Ørestaden er et af de områder, hvor der investeres mange penge i nybyggerier. Vil du finde erhvervslokaler til leje i København, kan du bl.a. overveje at leje lokaler i de nye flotte Copenhagen Towers, hvor der udlejes større og mindre lokaler til virksomheder. 

Lejer du dig ind, kan du opnå stor fleksibilitet og op- eller nedskalere dit kontorområde, efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig. De tre bygninger tilbyder i alt 44.000 kvadratmeter, så der er rigeligt med plads, og du kan samtidig opnå muligheder for at netværke med andre virksomheder.

Erhvervslokaler uden for København

Du behøver ikke at begrænse dig til at kigge på erhvervslokaler i København. At leje lokaler i byen kan hurtigt blive dyrt, hvis du vælger en central placering. Hvis din virksomhed ikke har behov for erhvervslokaler til leje i København, kan du med fordel lede efter lokaler uden for byen. Det kan sikre dig en billigere leje, selv med kort afstand til byen.

Find den rette udlejningsejendom

Leder du efter en ejendom til leje, så hjælper vi dig her til, hvordan du finder den rette udlejningsejendom. Først gennemgår vi, hvad en udlejningsejendom er, og hvilke typer der findes. Dernæst giver vi et par gode fif til, hvordan du vælger den rette ud fra de mange muligheder, du har, så du er sikker på at være godt klædt på til at finde din næste ejendom.

Hvad er en udlejningsejendom

Helt simpelt er en udlejningsejendom en ejendom til udlejning. Det kan både være til privat i form af beboelsesejendom, men også som erhverv i form af en erhvervsejendom. Inden for både den erhvervsmæssige og private udlejningsejendom findes der et hav af typer. Her vil vi gennemgå, hvilke typer erhvervsejendomme du kan finde:

  • Ejerlejligheder.
  • Kontorbygninger, lokaler, driftsbygninger osv.
  • Beboelsesejendom i sameje.
  • Grunde og jordarealer.
  • Huse.
  • Fritidsboliger.
  • Skovejendomme, landbrugsejendomme osv.

Som det kan ses her, findes der altså mange forskellige typer udlejningsejendomme til erhverv. Fælles for dem alle er dog, at det er en fast ejendom, som enten delvist eller helt bruges til erhvervsmæssige formål. Ejeren af ejendommen har mulighed for enten at gøre brug af ejendommen selv eller udleje den til andre. Så snart ejeren vælger at udleje den, bliver det til en udlejningsejendom.

De rigtige rammer til din virksomhed

Når der er så mange forskellige typer og muligheder, kan det nogle gange virke uoverskueligt. Det kan altså være svært at finde de helt rette rammer til din virksomhed, når mulighederne er så mange. En måde, hvorpå du er sikret at finde det helt rette til dine behov, er at overveje, hvor meget plads du har brug for. Det er forskelligt fra erhverv til erhverv, hvor meget plads man skal bruge. Der er derfor ikke en størrelse, der er bedre end en anden, da det kommer an på dine behov. Der er eksempelvis ingen grund til at leje en udlejningsejendom, som er alt for stor til dine behov.

En anden god ting at have med i tankerne er dine kunder. Om det er et kontor eller lokaler med mere plads, du har brug for, er det vigtigt, at den udlejningsejendom, du vælger, er placeret tæt på dine kunder. Vi samarbejder med nogle af de største udbydere af ejendomme og erhvervslejemål, så du nemt kan finde den rette erhvervsejendom. Ønsker du at læse om investeringsejendomme, så finder du også information omkring dette her på siden.